lördag 29 juni 2013

Intresserad av ny 77 t-shirt?

Jag kommer inom en framtid att trycka upp nya t-shirts. Därför undrar jag hur många som kan tänkas vara intresserad av den här tröjan. Den kommer att vara som på bilden, alltså svart med 4-färgstryck. Priset kommer att ligga runt 150 och man kan få den i storlekarna S-XL. Om du är intresserad vore jag tacksam om du kan skicka ett mail till blogg77@hotmail.com eller ett mail till Sjuttisju på Facebook. Gå in här och lajka Sjuttisju på Facebook

Att skicka in en intresseanmälan är inte bindande. Jag kommer att kontakta dig när det är dags, så går vi igenom betalning, leverans etc etc... Det går att betala både till bankkonto samt Paypal.

Om ni inom en lokal BF-förening eller en annan supportergrupp vill beställa fler tröjor så kan vi nog fixa ett lite förmånligare pris.

Tröjan är en officiell "Farväl till Söderstadion"-Sjuttisjutröja. De 3 bilderna är från den sista matchen på Söderstadion. Den översta bilden är från Sista-kvartenbengalerna. Bilden i mitten är från Söderstadions gräs. Den nedre bilden är från banderollerna inför andra halvlek.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar