måndag 3 juni 2013

Bajen för fan...

Nu har det fan gått för långt. Vi är nog inte bättre än den placering vi har. Men kolla på Djurgårn, dom har ryckt upp sig efter att ha fått en ny tränare. Det är något vi skulle behöva också. Det funkar inte med Gregg. Han om någon måste ju se att det här spelet inte fungerar. 7 mål på 10 matcher är fan bedrövligt. Jag tycker att alla spelare spelar på ett sätt som inte fungerar. Visst, vi har inga superspelare, men med den kunskap dom besitter är det dags att byta spelidé. Det är helt enkelt dags för Gregg att AVGÅ!

Helst skulle jag vilja ha tillbaka Tony Gustafsson. Men det lär knappast hända. Oavsett så måste det hända något, och det är NU!

Visst, det är oturligt att Kennedy är skadad, men allt kan inte stå och falla med honom. Visst, förutom Örebro är vi dom som har släppt in minst antal mål. Det är egentligen skitsamma, gör vi inga mål går det ändå åt helvete.

Defensivt fungerar försvaret och Johannes rätt bra. Men offensivt fungerar ingen lagdel. Mittfältet glöms mer eller mindre bort. Hela tiden spelar vi på markerade spelare, i nästan varje anfall. Men när bollen ska spelas vidare framåt spelas bollen tillbaka till försvaret och hela anfallet tar slut. Bolla i försvaret skapar inga chanser. Igår när inte Baggio var med trodde man att anfallen kunde gå lite snabbare, men det var nästan värre än vanligt.

Igår var iallafall Adelstam hyfsad, men det går för sakta. Passningarna är bedrövliga, fjuttiga och går dom inte till en motståndare så spelas dom ut över sidlinjen. Det är helt enkelt förbannat dåligt. Om nu Schuler ska vara så snabb, varför spelar man inte på det då? Varför skjuter ingen?

Näe just nu känns det så jävla fel. Är det dessa spelare som ska tacka av Söderstadion? Det är inte värdigt. Det vore mer värdigt att lämna W.O och bara låta oss vara där på läktarna. Jag tror inte ens att spelarna skäms. Dom har sina löner och skiter väl i resten. Man kan ju verkligen undra om dom tränar. Skulle dom träna skulle det inte se ut som det gör på planen.

Lallet försöker, men han kommer ingenstans ändå.

Jag vill fan inte se dessa spelare i världens vackraste tröjor. FAR ÅT HELVETE!

Lägger måltävlingen jag brukar köra på Facebook på is ett tag. Dom gör ju ändå inga mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar