fredag 23 augusti 2013

Stoppa polisens fakturor

Vi är fotbollssupportrar - inte kriminella. Däremot beter sig Polisen på ett sätt som gör att dom hamnar i gråzonen. För dom följer lagen, men det är en sjuk lag. Att inte redovisa vad man tar betalt för är totalt vansinne. Om dom inte ens är inne på arenan men skickar iväg en saftig faktura till Hammarby, hur långt utanför arenan ska Hammarby behöva ta ansvar? Det finns folk som skriver om det här bättre än vad jag är kapabel till, därför tycker jag att om ni inte redan gjort det, läsa vad Bajenland skriver om det hela.

Det gör man här: Stoppa polisens fakturering av idrottsklubbar

Även min gamla kamrat Lars Anders Johansson har skrivit ur AIK's synvinkel. Han har även släppt en skiva som heter "Sånger mot den moderna fotbollen". Och visst finns det en del AIK synvinklar i texterna till den skivan men låten "Sång mot den moderna fotbollen" är ändå en låt som alla supportrar kan ta till sig av.

Lyssna här: Sånger mot den moderna fotbollen (Spotify)
Läs här: Polisnotorna och deras försvarare

Det har sagts förr men i vissa lägen måste man släppa sin lagtillhörighet för att kämpa mot det större, som ställer till det för oss alla. För något som kan drabba sina värsta antagonister kan lika väl drabba oss också.

Ha en bra helg!
//Sjuttisjuan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar