måndag 18 mars 2013

Dagen efter trippeln

Igår kväll, inatt och idag tror jag att alla Bajare känt samma eufori. Det började med ett SM-Guld i bandyn. Vi vann med 9-4 mot SAIK. Skickligheten och turen gick en del hand i hand, 4-0 efter 11 minuter är en smakstart, men precis som dom sa på TV så hann inte vårat spel komma igång riktigt. SAIK tog en time out och till och från under matchen var dom det bättre spelande laget. Men vi vann ändå betryggande med 5 mål mer. Och en hel drös av våra mål var riktigt snygga.

Publiken var enorm, och det måste ha varit ungefär 30.000 bajare på plats. Tyvärr gjorde sig inte stämningen sig hörd via TV. Ett bevis på att sport ska ses på plats. Skitsamma, vi vann SM-Guld på AIKs bygge före dom ens har haft premiär där.

Runt 100 stolar förstördes och arenan blev bombad av stickers. Tyvärr greps ett par Bajare, hoppas att dom inte blir åtalade för något, för nu är det som så att VI är framtiden. Jag vill passa på att hylla delegaten från bandyförbundet som tog all kaos med ro istället för att börja moralpredika. Det står nu klart att Hammarby inte kommer att få några böter då bandyn har ett annat regelverk än fotbollen.

Bajen Fans Hockey är klara för Div.1, snart kan vi åter åka till Leksand och röja. Det är väl enda stället man inte behöver röja med värdighet, där SKA det bara röjas utav bara fan. Handbollen är klara för slutspel vilket dom verkligen är värda då dom hela tiden kämpa mot det ekonomiska och man vet inte än om vi kommer att få elitserielicens, men det vore vi värda så som det kämpats för att samla in pengar.

Huvaligen, vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar